Bize Ulaşın:0(332) 262 0123

Birlikte Çalışma

Çalışanların iş arkadaşlarına ve belgelere ulaşımının sağlanması ve hep birlikte öğrenmek, geleceğin temel çalışma yönetimi olacaktır.  Yapılacak olan sistem ile çalışanların kendileri için en verimli şekilde birlikte çalışmasına olanak tanıyacaktır.

Bunu, herkesin görüşlerini paylaşarak, doğru kişi ve uzman bulmak ve iş bilgilerinin yerini tespit etmek için kullanabileceği mükemmel işbirliği araçları sağlayarak yapacaktır. Sistem, kullanılacak olan araçları bir platformdan yönetmeye olanak sağlayacaktır. Bu sistem sayesinde çalışanlar daha yaratıcı ve üretken olabilecek, güvenli ve iyi yönetilen bir ortamda çalıştıklarını bildikleri için daha rahat bilgi paylaşımına gitme yolunu tercih edeceklerdir.

Çalışanlar, pek çok işbirliği aracını kullanarak istedikleri şekilde çalışabilecek ve bu araçların yönetimini ve farklı iş ihtiyaçları için doğru işbirliği deneyimlerini tasarlamayı kolaylaştıracaktır.

Kısacası

  •  Çalışanların ihtiyaçlarına göre ister ofisten ister evden veya ister yolda çalışma imkanına kavuşacaklar.
  •  İçerik paylaşma, bağlama ve bulmayı kolaylaştıran sosyal bilgi işlemi kullanarak çalışanların üretkenliğini arttıracaklar.
  •  Bilgisayar, telefon ve tarayıcı platformları genelinde bilindik araçlar sunarak çalışanlarınızın daha verimli bir şekilde birlikte çalışma ortamı bulacaklar.

 

(Translator Profile – LitaZ) Translation services in литовский => английский russian translator jobs online English to Portuguese: POLYOMAVIRUS-ASSOCIATED NEPHROPATHY General field: Medical Detailed field: Medical (general) Source text – English Follow-up information was received with the outcome of the event and with a change of the diagnosis from kidney transplant rejection to polyomavirus infection with interstitial nephritis. As a result of this information, the event “kidney Information was received from an investigator regarding a 39-year-old male participant in a study entitled “A Randomized, Open-Label Study to Compare the Safety and Efficacy of Rapamune Tacrolimus with Tacrolimus Elimination versus Rapamune Mycophenolate Mofetil versus Tacrolimus Mycophenolate Mofetil in de novo Renal Allograft Recipients” who received Tacrolimus, Control For Sirolimus (unspec) therapy and experienced polyomavirus infection with interstitial nephritis. Translation – Portuguese As informações de acompanhamento foram recebidas com o desfecho do evento e com uma mudança de diagnóstico de rejeição de transplante renal para infecção por poliomavírus com nefrite intersticial. Como resultado dessas informações, o evento “rejeição de transplante renal” foi descartado. As informações foram recebidas de um investigador com relação a um participante do sexo masculino, de 39 anos de idade, em um estudo entitulado “Um Estudo Randomizado, Aberto, para Comparar a Segurança e Eficácia do Rapamune Tacrolimo com a Eliminação de Tacrolimo versus Rapamune Micofenolato de Mofetil versus Tacrolimo Micofenolato de Mofetil em receptores de novo de Aloenxertos Renais” que recebeu terapia com Tacrolimo, Controle para o Sirolimo (não especificado) e apresentou infecção por poliomavírus com nefrite intersticial.

открыть расчетный счет ип сбербанк

Paylaş: These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • XING
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • email
  • LinkedIn
  • Print

İlgili Sayfalar

Yoruma kapalı yazı