Bize Ulaşın:0(332) 262 0123

Süleyman TUNÇ


Süleyman TUNÇ
Kurucu Ortak, Yönetici

1979 doğumludur. Orta öğrenimini sağlık meslek lisesinde, lisansı İktisat fakültesi Çeko ve Yüksek lisansı İşletme fakültesi Toplam Kalite Yönetimi bölümünde tamamlamasına rağmen iş hayatına, 1997 uğraşmaya başladığı Linux-Unix sistemleri ile uğraşmaya başladı. 1999 yılında MCSE ve MCT sertifikalarını almasının ardından Türkiye’nin İlk MCT leri arasında Microsoft CTEC te IT(MCSE, CCNA, A+) eğitimi vererek başladı. Microsoft sertifika eğitimlerinin ülkede yeni olması dolayısı ile birçok eğitim dokümanını ve müfredatı sektöre kazandıran takımın etkin üyesi olarak görev yaptı.

2002 yılında 2012 yılları arasında bir aile şirketi girişimi olan YES Yazılımın kurucu ortağı ve yöneticisi olarak çalıştı. Kurumsal sunucu sistemleri, Kurumsal ağlar ve ERP projeleri konusunda birçok proje ile şirket olarak katma değer üretti.

Son girişimi FandFPS yi Fuarlarda ve Diğer alanlarda RFID ile ziyaretçi beğenilerinin ve trentlerin ölçülebildiği projeyle birlikte KOSGEB girişimci AR-GE İnavasyon desteği ile birlikte, daha çok niş alanlarda projeler gerçekleştirmek için kurdu. Fandfps Kuruluşundan buyana birçok sektör incelemesi, RFID/Otomasyon ve yazılım araçlarını kullanan, kurumlara özel inovatif süreçler ve çözümler üretti.

3 patent başvurusu ve devam eden patente yönelik çalışmalarıyla ülkemizin kalkınmasına katkı sağlamaya çalışmakta. Birlikte kalkınma için bireysel gelişmeyi ön planda tutmayı temel misyonu olarak benimsemekte.

Uzmanlık Alanları:
Telekomünikasyon ve network sistemleri, sunucu sistemleri ve kurumsal networkler, veritabanı programlama, RFID tabanlı sistemler ve işletme bilimi ile ilgili konulardır.

Paylaş: These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • XING
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • email
  • LinkedIn
  • Print

Yoruma kapalı yazı